Saturday, January 22, 2011

My Little Kitchen





Ani neviem ako začať... Našťastie tento prvý príspevok bude čítať minimum ľudí. 

Nikdy by som nepovedala, že ja si raz založím blog. Ale keď už teda nejaký mám mať, tak asi taký o jedení, stolovaní, varení a o pekných vecičkách a nástrojoch s tým súvisiacich.

Vítam Vás teda a dúfam, že sa Vám bude páčiť a že Vám bude chutiť!

Ešte mi nedá nenapísať jednu vec, bolo by mi ľúto, keby som na to časom zabudla. Do vymýšľania názvu pre tento blog som nátlakom zapájala aj môjho manžela. Výsledkom jeho brainstormingu bolo "cookwoman" s podtitulkom, a ten je zaujimavejší, "sesternica catwoman. ona škriabe zločincov, ja zemiaky". Vtipné? Ako pre koho... Ja som sa pobavila veľmi, ale ako vidno, nestačilo. Nevadí, aj tak ho ľúbim :)

Ešte raz teda, vitajte a prijemné čítanie a hádam aj kultúrny zážitok...


Don't even know how to get started... Fortunately, this first post will read a minimum of people.
I would never say that I will once create a blog. But if I have to have one, it should be about eating, dining, cooking and nice stuff and gadgeds used in the kitchen.
So, I welcome you and I hope you will enjoy reading!
I still have to write one more thing, it would be pity to forget. To invent a name for this blog I pressured my husband to help me. The result of his brainstorming was "cookwoman" with subtitle, and this is more interesting, "cousin of catwoman. She is scratching criminals, I potatoes." Funny? As for whom... I was very amused, but as you can see, that wasn't enough. Nevermind, I love him anyway :)
Once again, welcome and I wish you pleasant reading and maybe even visual experience...

5 comments:

  1. :D je to mile :D ale aj tak som rada ze si zvolila nazov "LittleCookingDiary"...akurat skratka tohto nazvu je tiez prinajmensom matuca :D tak som zvedava co vsetko tento blog prinesie...mozno nakoniec LCDB!

    ReplyDelete
  2. :) to ma nenapadlo... a co znamena LCDB?

    ReplyDelete
  3. Pekný obrázok, taká domáca pohoda proste. :)
    .

    ReplyDelete
  4. ináč ten podtitul je fakt vtipný :D

    ReplyDelete