Wednesday, November 30, 2011

Cupcake Session I.






Už ani neviem kedy tento nápad vznikol, ale tuším to bola práve Linda, ktorá navrhla aby sme skúsili "niečo" upiecť. Čo by malo byť to "niečo" nám obom bolo jasné od začiatku. Linda je totiž kráľovná porcelánových cupcake-ov. A ja ako nadšenec všetkého sladkého a pekného a zároveň jej obdivovateľ som túto výzvu pochopiteľne prijala.

Hľadali sme aké cesto a krém by boli najlepšie, zatiaľ sme však neni 100% spokojné. S krémom sme ale na najlepšej ceste, chutil výborne, len tá konzistencia bola raz lepšia raz horšia. A cesto... bolo trochu suchšie, ale to by tiež nemal byť problém. Po pravde, v prvom kole nás najviac lákala tá vizuálna stránka. Či sa nám to podarilo, posúďte sami. A mimochodom, recept bude tiež, len čo to všetko vychytáme ;)


Viac o tejto session nájdete aj u Lindy!

I don't even know when this idea came up, but I think it was Linda who first suggested to bake "something" together. What should be the "something" was clear to both of us from the beginning. Linda is a queen of porcelain cupcakes. I am a fan of everything sweet and nice looking and a fan of Linda's artwork. So of course, I accepted this challenge.

We were looking for the right dough and cream, but we are not satisfied yet. Cream is almost as we think it should be, tasted very good but the consistency was first time better, other time worse. And the dough... was a little drier, but we'll handle it. In fact, in this first round we were more looking forward on the visual side of it. Whether we succeed, you should judge. And by the way, the recipe will be as soon as we tune everything ;)


To see more pictures from this session check Linda's blog!



















11 comments:

  1. Jsou dokonalé. Ten s ostružinou chci :-D

    ReplyDelete
  2. umeleckee dielka :D kraasne a tak chutne vyzeraju ze mi prave kvapla slinka na klavesnicu..

    ReplyDelete
  3. Ten recept pak určitě chci!:)))

    ReplyDelete
  4. líbí se mi ten s ostružinou - jednoduchý a dokonalý :)

    ReplyDelete
  5. ohh, dala by som si jeden, dva, tri, štyri

    ReplyDelete
  6. och, to je tak krásne, že už je aj hriechom na sa to kochať :D

    ReplyDelete
  7. Toto je osmí div světa! :):D
    Taky mám blog o pečení: http://dinosaur-run.blogspot.cz/ :)

    ReplyDelete