Tuesday, April 17, 2012

Reďkovková pomazánka s mandľami





Veľmi svieže a veľmi aktuálne. Stačí chvíľka strúhania, trochu krájania a miešania a je to. A ešte čerstvá bageta k tomu... Mňam.

150g nastrúhaného tvrdého syra
150g nátierkového syra alebo žervé
100g (cca 5-6ks) nahrubo nastrúhaných reďkoviek
50g mandľových lupienkov
2 najemno nakrájané jarné cibuľky
soľ
mlieko podľa potreby

Všetko zmiešame dokopy, osolíme a mliekom upravíme hustotu podľa potreby. Keď máte cibuľku s nie veľmi peknou zelenou časťou (ako ja) tak kľudne pridajte trochu pažitky pre farbu. Toť vsio...

zdroj inšpirácie apetitonline.cz

7 comments:

  1. Děkuji za skvělý tip, nějak mě nenapadlo míchat ředkvičky a mandle dohromady:)

    ReplyDelete
  2. tak tuhle rozhodně zkusím!:)

    ReplyDelete
  3. práve som došla domov s taškou reďkoviek a hneď si to aj urobím, ňom :)

    ReplyDelete
  4. juj, to vypadá skvěle
    miluju ředkvičky, takže máš u mě velký plus
    hned zkusím!

    ReplyDelete
  5. uha toto vyzera velmi jedlo, urcite niekedy vyskusame :)

    ReplyDelete
  6. mňam! ja som vždy jedla redkovky iba tak na čisto, v ruke ako jablko :D je čas skúsiť niečo nové, ďakujem za inšpi :D

    ReplyDelete