Veľmi svieže a veľmi aktuálne. Stačí chvíľka strúhania, trochu krájania a miešania a je to. A ešte čerstvá bageta k tomu... Mňam.
150g nastrúhaného tvrdého syra
150g nátierkového syra alebo žervé
100g (cca 5-6ks) nahrubo nastrúhaných reďkoviek
50g mandľových lupienkov
2 najemno nakrájané jarné cibuľky
soľ
mlieko podľa potreby
Všetko zmiešame dokopy, osolíme a mliekom upravíme hustotu podľa potreby. Keď máte cibuľku s nie veľmi peknou zelenou časťou (ako ja) tak kľudne pridajte trochu pažitky pre farbu. Toť vsio...
zdroj inšpirácie apetitonline.cz
Děkuji za skvělý tip, nějak mě nenapadlo míchat ředkvičky a mandle dohromady:)
ReplyDeletetak tuhle rozhodně zkusím!:)
ReplyDeletesuper kombinácia :)
ReplyDeletepráve som došla domov s taškou reďkoviek a hneď si to aj urobím, ňom :)
ReplyDeletejuj, to vypadá skvěle
ReplyDeletemiluju ředkvičky, takže máš u mě velký plus
hned zkusím!
uha toto vyzera velmi jedlo, urcite niekedy vyskusame :)
ReplyDeletemňam! ja som vždy jedla redkovky iba tak na čisto, v ruke ako jablko :D je čas skúsiť niečo nové, ďakujem za inšpi :D
ReplyDelete