Myslím, že recept ani nemusím písať. Každý pozná kombináciu starej vianočky zohriatej na pare a vanilkového pudingu. Chcela som ich len pripomenúť, aby sa na ne nezabudlo. Ja som si pochutnala veľmi...
A jasné, dá sa babrať aj s úplne domácou verziou a upiecť si vlastné buchtičky a uvariť si domáci puding z vajec, ale ja som na to priliš pohodlná. Keď je dobrá vianočka, škoda toho času robiť kysnuté cesto. Snáď len ten puding by sa asi oplatilo urobiť taký poriadný.
aaaa, mňam!
ReplyDeletebukátové duchtičky boli moje najobľúbenejšie školské piatkové jedlo,a takéto vianočkové som ešte nikdy nemala mamina ich buď upečie alebo kúpi :-)
ReplyDeletetoto je taka recyklacna verzia :) pol vianocky zjest s maslom a medom a zvysok o par dni s pudingom...
Deletemmmm.. no teda mňam.. timhle jsi vystihla naprosto tu věc na kterou mám právě ted chut
ReplyDeleteDobry napad s tou recyklaciou vianocky, takto som to este nejedla, vyskusam :)
ReplyDeleteVypada to lahodne. I kdyz z vanocky jsem to nikdy nejedla :)
ReplyDeleteHned bych ochutnala.
ReplyDeletednes som mala na obeeed:-)
ReplyDeleteS těma borůvkama to vypadá úúúžasně!
ReplyDeleteMám recept na domácí buchtičky i se šodó tak se určitě těma borůvkama inspiruji :)